Senaste inläggen

Av Elin - 18 februari 2012 13:00

Hajj! Ska snart i väg och spela lite match :) mot Mellerud ... Ganska taggad . Men lite sliten i kroppen efter i går, Så måste värma upp ordentligt i dag :)  ÖÖhh I möra ska vi spela match oxå fast då inte med damerna utan A-jäntan. As kul ska de bli oxå + så är det dam match på onsdag mot Brukspöjkera ( inga pojkar med i laget , Bara som det låter på namnet) men ses

Av Elin - 17 februari 2012 22:00

Ny stormatch av damlaget postdateicon2012-02-17 22:34 | PDF | Skriv ut | Skicka sidan HANDBOLL Torsbys damer gjorde återigen en stormatch då de på fredagskvällen besegrade toppkonkurenten Hellton hemma med 30-28 (14-16). Matchen kom att bli en riktig nagelbitare där Torsby var efter i målprotokollet under nästan hela matchen men exploderade under matchens tre sista minuter och rodde i land segern. Gästande Hellton ryckte snabbt åt sig en ledning i början av matchen, mest beroende på att Torsby inte hade marginalerna på sin sida utan hade "stolpe ut". Hemmatränaren Jan Olsson tvingades ta sin time out redan efter sex minuter då Hellton ledde med 6-3 och var på god väg att segla ifrån. Spelet blev en aning bättre men något närmare i målväg kom inte TIF förrän Olsson gjorde ett målvaktsbyte efter 13 minuter då Elin Järnry kom in och gjorde den ena räddningen efter den andra. Med fem minuter kvar av halvleken är hemmatjejerna ikapp till 13 lika och är riktigt på gång. Men några slarviga anfall där man ger bort bollen leder till att Helton är två bollar upp när lagen går till pausvila efter 30 spelade minuter. Andra Halvlek Trots att hemmalaget inte gör sitt första mål i andra halvlek förrän efter knappa fyra minuter så är man ändå ikapp till 18-18 efter sju minuter och när Marlén Maschel gör 19-18 till hemmalaget så tror den välfyllda Stjernehallen att nu kopplar Torsby greppet men så blir inte fallet utan det är Hellton som repar mod och hittar nya krafter som gör att de kvitterar och tar ledningen, en ledning som de håller under stora delar av halvleken. Hemmatjejerna har ett par gånger chansen att ta ledningen men det är stolpe ut igen. Men vid 27 lika med 2˝ minut kvar så kontrar Mimmi Larsson in 28-27 och gästerna tar en time out för att om möjligt få ordning på sitt spel igen. Men ett mycket bra försvarsspel av Torsby leder till att man kan kontra in två mål till och Hellton lyckas bara med att tröstmål till i slutsekunden och Torsby tar en mycket meriterande seger och på vilket sätt de gör det, ett lag som trots att marginalerna inte är med dem så ger de allt i 60 minuter och vägrar vika ner sig. - Vi är illa ute i början av matchen men vi vet att vi är starka och vår andra halvlek är ju mycket bra. Det är en riktig lagseger där alla tjejer gör sitt yttersta och ingen faller ur ramen, men Elin som kom in i mål hade ju en lyckat inhopp, säger en otroligt glad tränare Jan Olsson efter matchen. Ja detta var verkligen en gastkramande thriller där hemmalaget visar att de har mycket handbollskunnande i sig och när de spelar upp mot sitt bästa så ska det mycket till om något lag alls i serien kan rå på dem. Torsbys målskyttar: Mimmi Larsson 10 (1 straff), Fia Johannesson 5, Marlén Maschel 4, Emelie Bjuremo 4, Jenny Åström 3, Jasmina Henriksson 2, Frida Olsson och Hanna Jansson 1 mål vardera

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hahahahah! Nu fick dom allt dom kaxiga JÄVLARNA!!!! Så jävla gött ... Men nu gäller det att ladda igen för har match med damerna igen i möra mot Mellerud!!! SES

Av Elin - 17 februari 2012 17:45

HEJ!Ska i väg på träning nu.... Sen ska vi ha match ( med damerna BTW) mot Hellton .... As svår match !! Men nu jävlar !

Av Elin - 16 februari 2012 18:00

Hej! Idag har Vi i 9B+9D varit på musikal! Den var skit BRA!  As värd att se alltså ! :) Nu ä det snart träning så ses ses

Av Elin - 15 februari 2012 20:36

Svara på frågan och säg vad du tycker :)I komentar fältet :)

Av Elin - 15 februari 2012 20:34