Hajj ! Har strot hår just nu.... NAJS De..  har byt profilbild på fejan inte kul ska nog byt. För den ser för jävlig ut. Men ska i väg och fixa någon grej. Men kanske bloggar mera sen

Här sitter jag och äter äpple för mig själv och tar ego kort på mig själv; sjunger/ skriker massa musik för mig själv. Har engelska skit att göra så måste nog ta i tu med det snart , men ska äta upp mitt GOOOODA äpple först ..SES

Av Elin - 6 februari 2012 22:55

Så lägger bara in några bilder på en sida som är bra och ha :)

FY FAN NU VILL JA BARA SOVA !!!!

Av Elin - 6 februari 2012 17:44

Torsbydamerna presterade lysande handboll när man slog serieledarna Skåre hemma i Stjernehallen med 29-25 (11-13). Hemmatränaren Jan Olsson var efter matchen otroligt nöjd med sitt lag där han öste beröm över samtliga spelare men gav ett extra plus till målvakten Elin Järnry som kom in i slutet av första halvlek och stod för många kvalificerade räddningar. Det syntes att det var ett ordentligt taggat hemmalag som kom in på planen till match mot Skåre. Dock så var det ändå gästerna som öppnade matchen bäst och hade efter tio minuter tre bollar upp men det var mest på grund av att hemmatjejerna inte hade marginalerna på sin sida utan hade stolpe ut vid ett par tillfällen samt att de hade svårt att få igenom skotten mot det storväxta bortalaget. Men TIF som började spela ett snabbare anfallsspel äter sig ikapp till nio lika men motståndarna visar sig starkast i slutet av halvleken och går till pausvila med två bollar upp. Efter paus är det TIF som styr det mesta ute på planen, det tar bara fem minuter för dem att gå ikapp och förbi till 14-13. Lagen följs sedan åt i målprotokollet men med kvarten kvar kommer rycket som avgör matchen då Torsbytjejerna tar en tremålsledning som de inte är i närheten av att släppa. Istället är de i en 24-18 ledning med tio minuter kvar, mycket tack vare Marlén Maschels distansskytte. Till slut blir en rättvis seger med siffrorna 29-25 i en match där verkligen Torsby spelade en vägvinnande och fin handboll. Jennie Åström, Frida Ohlsson och Marlén Maschel. Foto: Morgan Bäckvall. - Detta var det bästa vi spelat på hela säsong, helt klart. Vi var otroligt laddade före matchen och ville verkligen sätta serieledande Skåre på plats. Hela laget gör en kanoninsats men jag ändå ger ett extra plus till min målvakt Elin Järnry och Marlén Maschel som öste in mål säger Torsbytränaren Jan Olsson efter matchen. Målskyttar Torsby: Marlén Maschel 9 (2 Straffar), Mimmi Larsson 7, Frida Ohlsson 4, Jennie Åström 3, Jasmina Henriksson 2, Emelie Bjuremo 2, Fia Johannesson 2. Ulf Axelsson

Av Elin - 5 februari 2012 19:48

Tja! sitter  och ser på Sex and the city, Chillar helt enkelt bara njuter av tillvaron. Mamma och pappa har just klivit innan för dörren,Så har varit ensam hemma tills nu.Rätt så najs faktiskt.Matchen mot helton förlora vi men alla gjorde sitt bästa och vi spelade en super bra match! SES mamma ropar nu vi ska eta... SES PUSS PUSS

Av Elin - 5 februari 2012 11:17